Obvohory 2011

29.03.2011 13:42

Na konci března 2011 proběhl již třetí ročník obvohor!

Pod taktovkou virtuálního elektronického správce základny Desná jsme sváděli povětšinou neúspěšný boj s uhelným i elektrickým kotlem. Co jsme ale všechno prožili?

Páteční večer v totalitním státě Juanistán; po něm jsme ulehli do chladné dehtové noci. Sobotu někteří z nás strávili pořádným pěším sněhovýletem na Smědavu, jiní protáhli běžky po magistrále, další zase sjezdovky na Špičáku, jiní si prodloužili zimní spánek v chalupě. Zkrátka každý si přišel na své!

A pak tu byl sobotní večer věnovaný tématu žrouti času. Když jsme dali dohromady, co žere čas nám a našim dětem, vyměnili jsme si několik zkušeností s proběhlými žroutoprogramy; zaujaly hlavně dvě táborové reality show. A po večeři to přišlo: Životní příležitost Na obvohorách roku 2009 zahájená Eduteamem pořádaná Časem prověřená Široce populární Kvalitní a Interaktivní. O jakou příležitost se jedná? Přece IKŠČENŽ! V televizní soutěži jsme uvítali družstva příběhářů, komunikátorů a hráčů. Jejich soutěžním úkolem bylo stvořit a prezentovat program na danou tematickou oblast žroutů časů a hlavně získat pro svoji aktivitu podporu mezi ostatními. A prezentace opravdu stály za to! Nakonec na společné druhém a třetím místě skončili hráči s prezentací živého Tetrisu a příběháři s táborovou soutěží na motivy pořadu o vaření Prostřeno, vítězem večera se stali Komunikátoři s táborovým programem podle přísných facebookových pravidel.

Po zbytek noci jsme zůstali hrát deskové hry, přehoupli jsme se přes změnu času až dlouho do rána, v neděli jsme se protáhli při drobné aktivitě venku, a úplně nakonec splnili všechny podmínky manuálu základny a šup domů.

Fotky najdete zatím tady.

Programy z IKŠČENŽe se brzy objeví v Knihovničce.

 

—————

Zpět


Původní pozvánka

Obvodní oddíloví i od oddílů vzdálenější!

Po roce se opět hlásíme s jedinečnou nabídkou společného oddychu, zábavy a společně tráveného víkendu na (již opět) tradičních Obvohorách.

Ty letošní se budou konat o víkendu 25.-27. března 2011 na základně v Desné v Jizerských horách (www.desna.prosek.org).

Tímto vás všechny srdečně zveme.

Těšit se můžete na spoustu lahůdek:

- páteční netradiční večer s překvapením
- sobotní lyžování v raeálu Černá říčka (cerna-ricka.cz) nebo běžkování po JIzerské magistrále
- sobotní večerní blok na téma "Žrouti času (facebook,tv, PC hry a jak je využít v programu oddílu"
- a jak to tak v reklamách bývá, ještě mnoho navíc...

Přihlašujte se, prosím, do 10. března 2011 na Šíkův mail va-sik•post.cz

Podrobnější informace čekejte po skončení přihlašování.

Letošní obvohorní menu pro vás připravují a na viděnou na nich se těší
Šík, Zilvar, Peta-kuta a Bětka

 

O Obvohorách na jednom ze žroutů času: zde